Draga Andra care sunt sursele tale de inspiratie ca makeup artist?

 Ma inspir cel mai mult din frumusetea clasica si feminitatea femeilor care au avut un cuvant important de spus in lumea artei, cinematografiei si a modei. Imi place ca prin machiajele mele sa scot in evidentă trăsăturile frumoase si individualitatea fiecărei femei in parte

Cine sunt persoanele(modelele) pe care le-ai avut/te-au ghidat in cariera ta?

Pe lângă părinții mei care m-au învățat si încurajat sa-mi aleg o meserie pe care s-o iubesc, Alexandru Abagiu a avut un rol extrem de important in cariera mea.

Pentru cei care nu stiu aceste detalii despre tine: cand ai devenit makeup artist si de cati ani faci cu pasiune makeup?

Am început sa machiez inca din școala generală, dar la modul profesionist fac machiaj de 15 ani.

 

Daca nu ai fi fost makeup artist, ce alta cariera ai fi imbratisat si de ce?

 Cu siguranța as fi fost arhitecta sau designer de interior. Tata fiind arhitect, m-am îndrăgostit de aceasta meserie inca de mică , motiv pentru care am si optat pentru Facultatea de Arhitectura.

Cum ai descrie stilul tau de a machia? Ce te deosebeste de ceilalti makeup artisti?

Imi place sa descriu stilul meu ca fiind unul extrem de feminin si fin, care scoate in evidentă femeia care il poarta.

Care este sfatul no. 1 in makeup pe care tu il poti da unei femei?

 Evident ca demachierea corespunzătoare si folosirea cremelor cu protecție solară sunt esențiale pentru o piele sănătoasă, cu toate acestea consider ca frumusetea vine din interior si asta se vede pe chipul nostru. Așa ca sfatul meu pentru femei ar fi sa învețe sa se iubească.

Ce produse de makeup L’Oreal Paris sunt un must in trusa unei femei?

Pentru femeia activa, moderna care are nevoie de un machiaj care sa reziste intreaga zi, recomand fondul de ten Infaillible 24h Fresh Wear(acum intr-o formula mai lejera, mai rezistenta si cu putere mai mare de acoperire), mascara Unlimited(ofera volum, alungire si ridicare a genelor, fara limite. Are o perie cu 2 pozitii care permite aplicarea chiar si pe genele mai scurte!) si rujul cu finish ultra mat si aroma de ciocolata din gama Les Chocolats. 

Care este produsul tau L’Oreal Paris preferat?

 Imi este imposibil să-ți spun doar unul! Folosesc de peste 10 ani demachiantul bifazic Gentle Eyesand Lips make- up remover si tușul SuperLiner Ultra- Precisionfara de care efectiv nu pot trai, iar de un an am descoperit fondul de tel Infallible 24H Mattecare nu-mi lipsește la nici-o filmare sau ședinta foto.

Ce greseli de machiaj intalnesti frecvent?

Nepotrivirea nuanței fondului de ten cu cea a tenului este cea mai frecventa greșeala.

Pentru un tanar makeup artist care isi doreste, intr-o zi, sa iti calce pe urme, ce sfaturi ai?

 Daca exista pasiune pentru machiaj, atunci tot ce mai lipsește este seriozitatea si multă munca. Imi place sa dau mai departe sfatul pe care mi l-au dat părinții mei, respectiv ‘Tot ceea ce faci sa fie ca pentru Dumnezeu’.

ROUGEMEDIA © 2020. Toate drepturile rezervate!