CUM DEVII PARTENER MKF 2020

SPONSORI MKF​

1. Audienta: La ultima editie MKF au participat peste 40 de branduri de makeup si scoli de makeup si dermopigmentare iar in programele de formare/educatie makeup si dermopigmentare peste 30 de Key Opinion Leaders, brand ambasadori si traineri in makeup.

2. Pozitionare premium: MKF este un eveniment specializat, dedicat exclusiv elevilor scolilor de makeup si makeup artistilor consacrati. Pentru brandurile de ingrijire faciala si de makeup partenere, sustinerea in calitate de sponsori a seminariilor sau sesiunilor masterclass reprezinta o modalitate extraordinara de a se adresa unei comunitati nationale de makeup artisti.

3. Contacteaza-ne la marketing@rougemedia.ro ca sa afli care sunt conditiile de participare ca sponsor MKF.

EXPOZANTI

A. FIRME PRODUSE MAKEUP​

Daca distribui produse si accesorii de machiaj, atunci locul tau este aici, la MKF 2019.

Ce ai de facut:

PASUL 1. Trimite un email pe adresa office@rougemedia.ro sau isabela@rougemedia.ro . Spune-ne ce dimensiune doresti sa aiba standul tau. Dupa cum probabil stii, standurile se ocupa in ordinea contractariilor, iar rezervarea ferma se face doar ca urmare a achitarii unui avans de 50% din suma totala aferenta standului.

IMPORTANT: Din dorinta de a crea un spatiu cat mai estetic, standurile se vor amenaja in regia expozantilor, cu mobilier si display-uri proprii.

PASUL 2: Dupa ce primesti oferta din partea MKF, te rugam sa ne anunti cat mai repede care este standul pe care il preferi. O poti face pe loc sau ai la dispozitie 24h sa te decizi, timp in care noi facem o rezervare de principiu pentru acel stand, pentru firma ta (acesta rezervare va aparea pe schita cu simbolul R). Odata termenul de decizie expirat, MKF isi rezerva dreptul de a oferta unei alte firme doritoare spatiul respectiv.

PASUL 3: Stii exact ce stand vrei si esti decis. Vei primi un draft contract si un regulament al expozantului pe care le vei completa cu datele firmei tale – le vei trimite semnate/stampilate inapoi, scan, la adresa: office@rougemedia.ro. Noi iti vom emite factura de avans – cu termen de plata in 5 zile lucratoare. Dupa inregistrarea platii, pe site, pe standul alocat firmei tale va aparea numele acesteia. Restul de plata se va face conform contractului

NOTA: Pentru vanzare vei avea nevoie de casa de marcat.

 

B. EXPOZANTI SCOLI SI ACADEMII DE MAKEUP:

La MKF stim cat de important este sa iti promovezi scoala dar stim si cum este sa iti urmezi pasiunea pentru machiaj si sa o alegi – din nenumaratele scoli existente – pe cea mai buna. Poate fi dificil: timp, energie, bani cheltuiti. Daca detii o scoala, cea mai buna scoala de machiaj, atunci inscrie-te cu stand ca expozant la MKF si promoveaza-ti cursurile live, discutand cu zeci si zeci de vizitatori, viitorii tai cursanti. Vezi pasii pe care trebuie sa ii urmezi la sectiunea EXPOZANTI, cu mentiunea ca scolile care se inscriu ca expozant la MKF beneficiaza de un DISCOUNT de 10%.

BILET INTRARE: 10 LEI

MKF ACREDITARE PRESA:

Esti blogger sau jurnalist si vrei sa primesti acrediare la MKF? Trimite-ne un e-mail pe office@rougemedia.ro in care sa ne spui pe ce platforma vrei sa documentezi experienta ta la MKF.

ROUGEMEDIA © 2021. Toate drepturile rezervate!