In sfarsit, o manifestare ultraprofesionala a Industriei Make-up din Romania:

Dupa succesul editiei-pilot MK Forum sustinute de sponsorii Bioderma, L’ Oreal Professionnel, Andra Cosmetics, Beauty One, Glittero, va anuntam cu bucurie ca editia 2019 va avea loc intr-o locatie ultracentrala, extrem de accesibila publicului, aflata pe Calea Victoriei nr. 35 din Bucuresti, la doi pasi de Universitate. Este vorba de Palatul Telefoanelor.

In cadrul MakeUp Forum se organizeaza o suita de manifestari profesionale exceptionale, dedicate atat make-up artistilor dar si pasionatilor de acest domeniu.

Un eveniment marca Rouge Media - organizatorul top-evenimentelor beauty din Romania. Asadar, Make-up Forum 2019 inseamna MUA, formatori si traineri dar si vizitatori indragostiti de machiaj intr-o locatie inedita: Palatul Telefoanelor, Bucuresti.

Editia 2019 MK Forum va avea  loc intr-o locatie ultracentrala de pe Calea Victoriei din Bucuresti: Palatul Telefoanelor


Bilet de intrare: 10 lei

Floor Plan

Info importante:

*spatiul de expunere prevede ca expozantul sa isi aduca propriile structuri (display-uri) pentru a-si prezenta produsele sau serviciile. Ne dorim un eveniment modern, cool, cu flexibilitate in expunere, nu unul ingradit si static.

*suprafata minima recomandata este de 4mp(cuprinde elementele de expunere si spatiul destinat expozantului)

*pretul de inchiriere este de  80 euro+TVA/mp

* expozantul este considerat inscris doar dupa achitarea a 50% din suma aferenta standului. Plata avansului se va face in maximum 5 zile de la semnarea contractului. Organizatorul isi rezerva dreptul ca in conditiile nerespectarii termenului de plata pentru rezervare de catre solicitant, sa reoferteze suprafata respectiva catre o alta firma.

* organizatorul ofera promovarea expozantului pe pagina evenimentului, pe pagina Fb si pe Instagram (o postare/expozant), precum si newslettere periodice catre baza noastra de date de makeup artisti.

*deadline-ul pentru trimiterea materialelor de promovare ale expozantului este de 5 zile de la data inscrierii

 

ROUGEMEDIA © 2020. Toate drepturile rezervate!